Bygglovsritningar i Stockholm

Behöver du hjälp med bygglovsritning Stockholm? Då har du hittat alldeles precis rätt. Ett bra tips på området är nämligen att anlita AB byggkontroll när det gäller bygglovsritningar. Här finns både erfarenheten och kompetensen och de erbjuder ett brett spektra av tjänster på området.

Det finns nämligen en hel del att ha koll på när man ska utföra detta. Man behöver en kontrollansvarig, en entreprenadbesiktning ska utföras, och överlåtelsebesiktning behöver också hanteras. Till detta behöver man kunna hantera ritningar, bygg och måleri samt byggarbetsmiljö.

Allt som har med bygg att göra är egentligen väldigt komplext. Det finns många aktörer inblandade och både funktionella och estetiska funktioner ska balanseras. Det behövs därför ett bra nätverk med bred kompetens för att kunna utföra den här typen av tjänster på ett effektivt sätt. Här hittar du precis detta.

Bygglovsritningar av hög kvalitet

Det är ett komplett byggkontroll-företag som utför oberoende besiktningar åt både företag och privatpersoner. De har funnits sedan 2005 och åtar sig projekt över hela Stockholmsområdet. Det går även att anlita dem för uppdrag på andra orter och deras kontor är placerat i Upplands Väsby.

Stefan Pettersson är grundaren av företaget och är i grunden hantverkare. Han har mångårig erfarenhet när det gäller olika typer av byggnadsarbeten och är numera personcertifierad som kontrollansvarig, överlåtelsebesiktningsman, och entreprenadbesiktningsman. Detta innebär en väldigt stor bredd när det gäller den kunskap som behövs på den här typen av projekt.

Om du vill veta mer finns det kontaktuppgifter på hemsidan. Där finns också mer information kring deras tjänster. Du kan nå dem via e-mail eller telefon och de svarar så fort som möjligt på dina frågor och funderingar. Ett väldigt bra tips för dig som behöver hjälp med bygglovsritningar i Stockholm. Då kan detta mycket väl vara helt rätt företag för dig.